Ex -Yu

Mediji: Ovo su osumnjičeni za silovanje djevojčice (11) u Prištini

Mediji: Ovo su osumnjičeni za silovanje djevojčice (11) u Prištini
Foto: Anadolija | Mediji: Ovo su osumnjičeni za silovanje djevojčice (11) u Prištini

PRIŠTINA - Osumnjičeni za silovanje jedanaestogodišnje djevojčice u Prištini su Ekrem Redžepi (26), Škelkim Kameri, Gentrit Jašari, Gent Redžepi, Ksabir Salihu, koji su se iživljavali nad žrtvom sedam časova, silovali je na raznim lokacijama, a u javnosti su se pojavile njihove fotogafije, prenose pojedini mediji.

Javnost u regionu zgrožena je slučajem silovanja jedanaestogodišnje djevojčice u Prištini, a ovaj napad pokrenuo je talas protesta protiv seksualnog nasilja. Zbog jezivog seksualnog napada uhapšeno je pet silovatelja, od kojih je troje maloljetnih, piše Nova.rs.

Jezivi napad dogodio se prošlog vikenda, u subotu, između 17.30-00.30 časova. Slučaj je policiji prijavila porodica djevojčice, a maloljetna žrtva je odmah smještena na sigurno mjesto.

Kako je saopšteno, djevojčica je kobnog dana bila u parku u Prištini, kada joj je prišao Ekrem Redžepi (26) i rekao joj: "Dušo, sviđaš mi se", ubrzo nakon toga joj je dodirnuo stomak i leđa. Ubrzo je krenuo pakao.

"Doveo ju je u neprijatnu situaciju, ali ona nije mogla da reaguje jer joj je nasilnik stavio ruku na usta kako bi ćutala. Tu je bio i njegov mlađi brat. Skinuli su djevojčicu, a E.R. je prvi silovao. Brutalno iživljavanje nastavio je njegov mlađi brat G.R. Međutim, ni to im nije bilo dovoljno. Pridružila su im se trojica prijatelja i silovali je jedan po jedan", napisano je na Instagram nalogu.

Iživljavanje je trajalo sedam sati. Ovaj tužni događaj otkriven je nakon što je djevojčicina majka zajedno sa kćerkom prijavila policiji užas koji je doživljavala nekoliko sati. Naime, majci je bilo sumnjivo nakon što je njena kćerka pronađena u vidno lošem emotivnom stanju.

Djevojčica je smogla snage i ispričala šta je doživjela. Pred policijom i službenicima socijalnog rada, jedanaestogodišnja djevojčica je otkrila da ju je silovalo pet osoba, na više različitih lokacija.

Zbog sumnje da su silovali djevojčicu uhapšeno je pet osoba, od toga trojica maloljetnika. Iza brave su Ekrem Redžepi (26) i njegov brat G.R. (16) , G.J. i Dž.S, kao i Š.K, a monstrumima je određen pritvor.

Jeziva brojka

Silovanje djevojčice ponovo je u fokus javnosti vratio seksualno zlostavljenja žena. Ovaj slučaj na površinu je iznio i jezivu statistiku seksualnih napada od početka ove godine.

Naime, za sedam mjeseci ove godine kosovskoj policiji je prijavljen čak 41 slučaj silovanja, dok su u istom razdoblju prošle godine bile 102 takve prijave.

Povezana vijest:

Ostavke na KiM zbog silovanja djevojčice: "Ovo nije dovoljno"

Print Screen/Facebook/Labinot Pacolli
Print Screen/Facebook/Labinot Pacolli

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije