Ex -Yu

Muškarac (46) preminuo u policijskoj stanici

Muškarac (46) preminuo u policijskoj stanici
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL | Muškarac (46) preminuo u policijskoj stanici

Zagrebačka policija javlja kako je 46-godišnji muškarac juče u popodnevnim časovima preminuo u službenim prostorijama policije.

On je doveden u stanicu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo "Prijetnja". Pozlilo mu je tokom provođenja kriminalističke oobrade, a uprkos pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći nije mu bilo spasa.

Kako navode iz policije, muškarac je priveden tokom jutarnjih časova na području Trešnjevke. Policija je postupala na osnovu prijave građanke koja je javila kako muškarac na ulici prijeti da će naškoditi sebi i drugima, prenosi Index.hr.

Za vrijeme postupanja policijski službenici nisu primjenjivali silu, već su mu preventivno stavljena sredstva za vezivanje, nakon čega je prevezen u zdravstvenu ustanovu radi pružanja medicinske pomoći.

Nakon obavljenog pregleda otpušten je iz zdravstvene ustanove uz mišljenje da je sposoban za dalje provođenje kriminalističke obrade.

Iz policije su saopštili da je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, te da nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije