Ex -Yu

Nenad Periš se emotivno obratio roditeljima nestale Danke

Nenad Periš se emotivno obratio roditeljima nestale Danke
Foto: Screenshot/Telegraf | Nenad Periš se emotivno obratio roditeljima nestale Danke

Djevojčica Danka Ilić koja nema još pune dvije godine nestala je juče oko 13 sati u Banjskom polju.

Od tog trenutka građani, policija, vatrogasci, pripadnici Gorske službe pretražuju teren. Da nesreća bude još veća vremenski uslovi su teški i za odraslog čovjeka, a kamoli malo dijete.

Njena majka rekla je da su iz Bora i da je juče sa dvoje dece došla u Banjsko polje kako bi se igrali. Dok je sinu davala vodu devojčica je nestala.

Čim su mediji, a zatim i policija aplikacijom "Pronađi me" dali opis za nestalo dijete, na društvenim mrežama oglasio se i Nenad Periš, otac nestalog Mateja, obratio se roditeljima djevojčice.

“Znam koliko im je u ovim trenucima teško. Prošao sam to, dani iščekivanja su najteži... Dankinim roditeljima želim da poručim "vjera nikada ne posustaje". Zato se molim Bogu da im da snage i da ne gube nadu. S roditeljima, porodicom iskreno se molim da nam svima da snage da dočekamo srećan kraj”, kaže Periš.

Prema Nenadovim riječima, "čekanje i nadanje su najteži, a vrijeme te neumorno gura natrag".

“Sto riječi bi uputio porodici nestale Danke jer mogu da zamislim kolika im je bol u ovim trenucima u duši”, kaže Periš.

Podsjetimo, Matej Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine na Dorćolu u blizini kluba "Gotik". Njegovo tijelo nađeno je u Dunavu kod Ade Huje nakon 139 dana. Obdukcija je pokazala da je smrt nastala kao posljedica utapanja.

Bio je sa drugovima u klubu, a zatim je izašao napolje. Niko ne zna kako je upao u rijeku. Tužno je što su njegovi drugovi tek ujutru prijavili nestanak odlaskom u policiju. U klubu je ostavio jaknu, a prije toga naručio turu pića za sve, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije