Ex -Yu

Obračun s kriminalom u Crnoj Gori: Pao i pomoćnik direktora policije

Obračun s kriminalom u Crnoj Gori: Pao i pomoćnik direktora policije
Foto: Pixabay | Obračun s kriminalom u Crnoj Gori: Pao i pomoćnik direktora policije

PODGORICA - Vršilac dužnosti pomoćnika direktora Uprave policije Crne Gore za Sektor za borbu protiv kriminala Dejan Knežević uhapšen je danas zbog osnovane sumnje da je učinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i druga krivična djela, potvrdio je portparol Specijalnog državnog tužilaštva Vukas Radonjić.

"U nastavku akcije koju Specijalno policijsko odjeljenje preduzima po nalogu i zajedno sa Specijalnim državnim tužilaštvom, a na osnovu višemjesečnog planiranog i koordinisanog djelovanja Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i Evropola, danas je lišen slobode vršilac dužnosti pomoćnika direktora Uprave policije za Sektor za borbu protiv kriminala D.K. zbog osnova sumnje da je učinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i druga krivična djela", rekao je Radonjić.

On je naveo da će Specijalno državno tužilaštvo o daljim radnjama i stanju postupka blagovremeno obavještavati javnost, prenose crnogorski mediji.

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja Kneževića su uhapsili nešto poslije 17.00 časova. Saopštenjem se oglasila i Uprava policije Crne Gore, prenosi Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije