Ex -Yu

Otkazan let Er Srbije na relaciji Beograd - London

Otkazan let Er Srbije na relaciji Beograd - London
Foto: Arhiva/Ilustracija | Otkazan let Er Srbije na relaciji Beograd - London

BEOGRAD - Er Srbija je bila prinuđena da otkaže današnji drugi let između Beograda i Londona zbog smanjenog kapaciteta zemaljskog opsluživanja na aerodromu Hitrou.

Kako je saopštila Er Srbija, to je drugi let iz Londona koji su morali da otkažu u posljednja dva dana iz istih razloga, po dobijanju informacije sa aerodroma Hitrou.

"Nadležne službe Er Srbija neprekidno rade na zbrinjavanju svih putnika sa tih letova, prije svega preusmjeravanjem na kasnije ili alternativne letove, odnosno obezbjeđivanjem hotelskog smještaja. Za to vrijeme, Er Srbija se trudi da se za putnike obezbijedi osvježenje, kao i pravovremeno informisanje. Kompanija angažuje i dodatne resurse da bi se unaprijedila podrška putnicima", navedeno je u saopštenju.

Er Srbija je angažovala neophodno ljudstvo i avione iz svoje flote i bila je spremna da u punom kapacitetu obavi saobraćaj na vrijeme i u skladu s planiranim redom letenja, kažu u toj avio-kompaniji.

Međutim, Er Srbija "ne može da utiče na spremnost aerodroma sa kojih i na koje leti, pa je stoga i pored dobre pripremljenosti nacionalne avio-kompanije ovaj let morao da bude otkazan".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije