Ex -Yu

Ovako izgledaju osumnjičeni za ubistvo MMA borca Stefana Savića (FOTO)

Ovako izgledaju osumnjičeni za ubistvo MMA borca Stefana Savića (FOTO)
Foto: Instagram / Printscreen | Ovako izgledaju osumnjičeni za ubistvo MMA borca Stefana Savića (FOTO)

BEOGRAD - ​Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odjeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intenzivnim radom identifikovali su dvojicu osumnjičenih za ubistvo Stefana Savića.

Za dvojicom osumnjičenih, V. G. (23) i M. D. (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Podsjetimo, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svjetskom prvenstvu u MMA, tragično je nastradao u nedjelju 25. februara u jutarnjim satima.

Kako "Telegraf" saznaje, on se ispred jednog poznatog kluba posvađao sa dvojicom mladića.

Foto: MUP
Foto: MUP

"Kako bi izbegao sukob Savić je počeo da beži Dunavskom ulicom. U jednom trenutku muškarci ga sustižu, obaraju na trotoar i počinju da ga šutiraju. Ne zadugo jedan od napadača vadi sečivo i ubada mladića" rekao je sagovornik "Telegrafa".

Nasilje je pokušao da spriječi slučajni prolaznik Stefan M. (22) kome istim nožem jedan od muškaraca zadaje nekoliko uboda u grudi.

"Izbodenog mladića Stefana M. drug stavlja u kola i na putu do bolnice obaveštava policiju da se u Dunavskoj ulici dogodio zločin. Oni su inspektorima ispričali da su prolazili ulicom kada su videli kako dvojica udaraju i na kraju nožem ubadaju mladića. Dok su pokušali da ga zaštite napadač je jednog od njih ubo u grudi. Objasnili su da je Stefan istrčao iz kola kako bi pomogao mladića koga nije ni poznavao" objašnjava naš sagovornik.

U Urgentni centar u teškom stanju nalazi se Stefan M. dok je Stefan Savić preminuo.

Policija je uzela snimak ubistva i na osnovu njega ušla u trag napadačima.

Sječivo kojim je zločin počinjen još nije nađen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije