Ex -Yu

Policija pronašla nestalu djevojčicu iz Temerina

Policija pronašla nestalu djevojčicu iz Temerina
Foto: Pixnio | Policija pronašla nestalu djevojčicu iz Temerina

TEMERIN - Majka je apelovala na javnost da pomogne u potrazi, ocijenila je da je djevojčica upala u loše društvo. Petnaestogodišnja Tamara L. iz Temerina, za kojom se tragalo, pronađena je živa i zdrava, potvrđeno je u MUP-u.

Kako saznaju mediji u Srbiji, ona je bila sa svojim momkom.

Maloljetnica je nestala u večernjim satima u prvoj polovini nedjelje, a njena majka tražila je pomoć da se djevojčica pronađe.

Kako je navodila, petnaestogodišnjakinja se našla u lošem društvu.

Dodala je i da ovo nije bio prvi put da odlazi od kuće. Rekla je i da je djevojčica bježala sa nastave.

Podsjetimo, ona je nestala u srijedu uveče kada je išla da isprati druga na autobusku stanicu. Telefon joj je bio isključen, policija nije mogla da je locira i porodica danima nije bila u mogućnosti da stupi u kontakt sa njom.

Njena majka tada je za medije rekla da se plaši da joj se nešto dogodilo i rekla da joj je dijete upalo u loše društvo, te da ju je zbog toga ispisala iz škole u Novom Sadu i prebacila u Temerin. Majka je dodala da su oni djevojčicu navukli da puši i pije, te da je očigledno nastavila da se druži sa njima.

Njena majka ispričala je za medije da je došla jedan dan sa posla i zatekla druga njene kćerke, kojeg je ona krenula da isprati na stanicu, a koji se navodno lažno predstavio.

Kako je rekla majka ove djevojčice, dešavalo se i ranije da njena kćerka ode, ali na par sati i telefon bi joj uvijek bio uključen, te bi majka tada mogla da je kontaktira, prenosi "Informer".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije