Ex -Yu

Potresni detalji o životu djevojčice (8) iz Beograda koju je otac držao kao roba

Potresni detalji o životu djevojčice (8) iz Beograda koju je otac držao kao roba
Foto: Tanjug | Potresni detalji o životu djevojčice (8) iz Beograda koju je otac držao kao roba

MUP Srbije raspisao je potjeru za Urošem Pašajlićem (38) koji se tereti da je godinama držao kćerku (8) kao "roba" u stanu na Zvezdari, djevojčica je živela u kadi, a kako je Telegraf saznao od sagovornika iz istrage ovog slučaja, ona nikada nije bila kod ljekara, niti je izašla napolje.

"Devojčica nikada nije bila kod lekara na pregledu, nije krenula u školu, niti je izašla napolje. Komšije dete uopšte nisu nikada videli. Nađena je sklupčana u kadi, dezorjentisana, neuhranjena… Dali su joj neophodnu negu kod lekara i prebačena je u prihvatilište, dakle, nije životno ugrožena. Osim toga, bilo je navoda da se majka deteta pojavljivala oko stana na Zvezdari. Ti navodi nisu potvrđeni, majka je osuđivana, njoj je pravno oduzeto starateljstvo, ona je zavisnik, lišena je mogućnosti da bude 'majka' detetu, tako da nadležni nju nisu ni tražili, niti će. Čeka se da on bude uhapšen", rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja, piše Telegraf.

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za Urošem Pašajlićem (38) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična djela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

Mole građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obavijeste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630.

Podsjećamo, dijete pripalo ocu na staranje nakon što je majka završila u psihijatrijskoj ustanovi, jer je, pod dejstvom narkotika napala svoju majku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije