Ex -Yu

Pravili i jeli kolače od marihuane

Pravili i jeli kolače od marihuane
Foto: Ilustracija/Arhiva | Pravili i jeli kolače od marihuane

PODGORICA - Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica podnijeli su krivične prijave protiv tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivična djela omogućavanja uživanja opojnih droga, dok je jedna osoba uhapšena zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Kako navode iz Uprave policije u Crnoj Gori, krivična prijava podnesena je protiv lica N.Ć. (21) i V.S. (20) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

"N.Ć. je, kako se sumnja, 18. januara nabavio marihuanu od koje je napravio džoint i dao ga na uživanje V.S, a nakon čega su ostatke droge usitnili i od nje, kao jednog od sastojaka, napravili kolače koje su kasnije konzumirali sa još jednom osobom", navodi se u saopštenju.

Dodaju da je krivična prijava podnesena i protiv lica čiji su inicijali J.P. (26) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga. On je, kako se sumnja, od opojne droge marihuana napravio džoint koji je potom dao na uživanje jednom licu.

Osim toga, podgorička policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice čiji su inicijali B.M. i tom prilikom pronađena je municija i dijelovi oružja. Nakon toga je iniciran pretres prostorija koje koristi B.M. na još jednoj lokaciji u mjestu Murino, gdje je pronađena i oduzeta poluautomatska puška.

O svemu je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se B.M. liši slobode zbog sumnje da je izvšrio krivčno djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dodaju iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije