Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Prijavljen zbog zagorjelog pinđura, pronađena mu marihuana

Prijavljen zbog zagorjelog pinđura, pronađena mu marihuana
Foto: N.N. | Prijavljen zbog zagorjelog pinđura, pronađena mu marihuana
N.N.

ZAGREB - Ivan Š. iz Zagreba odlučio je proteklog vikenda skuhati pinđur.

Nasjeckao je patlidžane, paprike i ostalo povrće i stavio ga u lonac da se lagano krčka. Strastveni šahista Ivan sjeo je potom za računar i zaigrao partiju šaha sa suparnikom iz Poljske.

Igra je potrajala tako da je u potpunosti zaboravio na pinđur koji je pošpricao štednjak i kuhinjske elemente.

U tom je trenutku u kuhinju je ušla Ivanova bivša supruga koja je vidjevši nered od ljutnje gotovo iskočila iz cipela.

Ivan Š. nikako nije uspio shvatiti kako mu bivša supruga ne razumije da je partija bila toliko napeta da nije ni za trenutak mogao otići do lonca i provjeriti šta se događa u kuhinji.

Ona mu je tada predbacila i što je mačetom posjekao njezino omiljeno stablo banana u dvorištu kuće.  Nakon žestoke svađe odlučila je pozvati policiju i prijaviti ga za prijetnje. Ujedno im je rekla da njezin bivši ima stabljiku marihuane.

On je priznao kako tu i tamo zna zapaliti joint kako bi se smiri jer boluje od PTSP-a.

Iako je tužilaštvo predložilo da mu se zbog prijetnje odredi istražni zatvor sudija istrage  Županijskog suda u Zagrebu odredio mu je mjere opreza.

Ivan Š., naime, ima još jedan stan, neslužbeno se saznaje, u kojem njegovi prijatelji ribolovci drže svoju opremu pa i čamac.

Tako je mogao birati hoće li u istražni zatvor ili će do daljnjeg biti u tom stanu. Više mu se svidjela opcija da spava među ribolovačkim štapovima nego u zatvoru pa mu je odredio mjere opreza- ne smije se bivšoj supruzi približiti na manje od 100 metara niti s njom komunicirati.

(24 sata.hr)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije