Ex -Yu

Roditelj napao profesora, razlog - kćerkin telefon?

Roditelj napao profesora, razlog - kćerkin telefon?
Foto: Pixnio | Roditelj napao profesora, razlog - kćerkin telefon?

​TROGIR - Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske potvrđeno je da se danas oko podneva dogodio težak incident, kada je u jednoj obrazovnoj ustanovi roditelj upao u razred i udario profesora šakom u glavu.

Hrvatski portal "Index" saznaje da je riječ o školi u Trogiru, te da je navodno roditelj upao u učionicu nakon što je profesor njegovoj kćerki oduzeo mobilni telefon.

U policijskom saopštenju se navodi da su o incidentu obaviješteni nešto poslije podneva, da su po prijemu dojave izašli na teren i da je jedan muškarac priveden, a drugi je zatražio ljekarsku pomoć.

Preciziraju da je profesor zadobio povrede, a da je nasilnik uhapšen i da je nad njim u toku kriminalističko istraživanje.

Direktorka Osnovne škole "Majstor Radovan", Zorana Bakula, je ispričala da je istina da se incident dogodio u učionici, kada je roditelj nasrnuo na profesora.

Podsjetila je da je ovo još jedan u nizu incidenata u hrvatskim školama te da nešto hitno treba da se mijenja po pitanju zaštite učenika i zaposlenih, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije