Ex -Yu

Šapić preuzeo dužnost gradonačelnika Beograda

Šapić preuzeo dužnost gradonačelnika Beograda
Foto: Tanjug | Šapić preuzeo dužnost gradonačelnika Beograda
Tanjug

BEOGRAD - Novoizabrani gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić danas je u Starom dvoru zvanično preuzeo dužnost od bivšeg gradonačelnika Zorana Radojičića.

Šapić je zahvalio Radojičiću na svemu što je uradio za Beograd tokom četvorogodišnjeg mandata i poručio da će mu vrata Starog dvora uvijek biti otvorena.

Naveo je da će nova gradska vlast nastaviti sa svim dobrim projektima koji su započeti i da će se potruditi da zadrži, kako je rekao, kontinuitet dobrog razvoja prestonice u prethodnih deset godina.

"Ova gradska uprava će se potruditi da sve dobre stvari nastavi, a da pokušamo da promenimo one koje su bile malo manje dobre i da na njih na pozitivan način utičemo", kazao je Šapić novinarima.

Radojičić je poželeo puno sreće novoizabranom gradonačelniku u vođenju Beograda i izrazio uvjerenje da će kvalitetno obavljati posao, u interesu građana.

"Bilo mi je lepo da ove četiri godine zajedno sa Beograđanima i Beogradom radim na unapređenju i funkcionisanju grada. Jedna od glavnih karakteristika u životu je promenjivost, tako da sam srećan što se završio jedan period u mom životu i da iza ovog perioda sledi novi period, bilo kao lekara ili na drugoj poziciji", kazao je Radojičić.

Dodao je da očekuje da će novi tim na čelu sa Šapićem nastaviti sa dobrim projektima za Beograd, kao i da će realizovati neke nove projekte.

Radojičić je zahvalio medijima na uspešnoj saradnji tokom njegovog mandata.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije