Ex -Yu

Saradnja opština Herceg Novi i Centar Sarajevo

Saradnja opština Herceg Novi i Centar Sarajevo
Foto: Opština Centar | Saradnja opština Herceg Novi i Centar Sarajevo

SARAJEVO - Delegacija opštine Centar Sarajevo, koju je predvodio načelnik Srđan Mandić, boravila je u zvaničnoj posjeti opštini Herceg Novi.

Ovo predstavlja uzvratnu posjetu ovoj crnogorskoj opštini, čiji predstavnici su prošle godine posjetili Centar i prisustvovali manifestaciji „Festival u Centru“ u Radićevoj ulici. Osim prisustva događajima koji su organizovani za Praznik mimoze, kojeg u Herceg Novom obilježavaju od 15. februara do 3. marta, delegacija opštine Centar je iskoristila priliku da uspostavi nove prijateljske veze sa opštinom Herceg Novi.

„Na poziv predstavnika opštine Herceg Novi takođe je boravilo 50 korisnika Centra za zdravo starenje „Razigrani dani“ koje je predvodila Sanela Feratović, predsjednica Udruženja „Zdravo živi/sretno stari“ koja upravlja ovim Centrom. Ovom prilikom je Feratović održala prezentaciju modela po kojem funkcioniše ovaj i ostali centri za zdravo starenje na području opštine Centar. Domaćini su oduševljeno prihvatili ideju da po modelu opštine Centar otvore i prvi svoj Centar u Herceg Novom. Na kraju prezentacije članovi horske sekcije su izveli muzičku numeru i predsjedniku opštine Stevan Katiću uručili ručni rad u aluminijskoj foliji korisnika Centra za zdravo starenje „Razigrani dani“, saopšteno je iz opštine Centar Sarajevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije