Ex -Yu

Srpski mladić operisan, stanje stabilno

Srpski mladić operisan, stanje stabilno
Foto: RTRS | Srpski mladić operisan, stanje stabilno

Srpski mladić Boban Đuzić /20/ iz sela Mogila kod Vitine, koji je danas uboden u desnu lopaticu, operisan je i njegovo zdravstveno stalje je stabilno, rekao je Srni direktor Zdravstvenog centra Gnjilana Zoran Perić.

Perić je naveo da je povrijeđeni Srbin prvo zbrinut u ambulanti u Vrbovcu odakle je prebačen na liječenje u bolnicu u Pasjanu.

Mladić je operisan i zbrinut. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno i vjerujemo da neće imati posljedica", rekao je Perić, prenosi Srna.

Perić je naveo da je sreća što je Đuzić uboden u koštani dio lopatice jer da je ubod bio nekoliko centimetara niže zadobio bi povrede opasne po život.

On je rekao da je otac izbodenog mladića ispričao da se napad dogodio u centru Mogile, multietničkog sela u opštini Klokot.

Ljekar je prenio da se mladić kretao ulicom i da su ga dvojica mladića albanske nacionalnosti prvo provocirala, a potom u prisustvu starijeg Albanca, koga poznaje, napali britvom i uboli u desnu lopaticu.

Napad na srpskog mladića prijavljen je policiji koja je prema tvrdnjama oca ranjenog mladića izašla na lice mjesta, započela uviđaj i pokrenula istragu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije