Ex -Yu

Trojica dječaka nestala za dva dana u Hrvatskoj

Trojica dječaka nestala za dva dana u Hrvatskoj
Foto: nestali.hr | Trojica dečaka nestala za dva dana u Hrvatskoj

Prema informacijama hrvatske policije objavljenim na stranicama nestali.gov.hr, u posljednjih nekoliko dana u Hrvatskoj su nestala tri dječaka rođena 2009. godine, prenosi 24sata.hr.

Prvo je 7. januara nestao Ivan Šnajdar, koji se udaljio s adrese u Zagrebu. U trenutku nestanka na sebi je imo trenerku i bijelu majicu. Ivan ima smeđu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Visok je 162 centimetra.

Dan kasnije u Rijeci je nestao Lukas Kiralj Jeremić, takođe rođen 2009. godine.

Istog dana, u ponedjeljak 8. januara, u Zagrebu je nestao Patrik Geck, rođen 2009. godine.

Kako se navodi na stranici nestali.gov.hr, Patrik je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe.

Rođen je 2009. godine. U trenutku nestanka na sebi je imao crne pantalone, narandžastu majicu s kapuljačom, crnu jaknu i patike.

Navodi se kako Patrik ima prebivalište u Mokošici, boravište u Zagrebu te da se udaljio s adrese u Zagrebu. Nestanak se vodi u PU Zagrebačkoj.

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije