Ex -Yu

U više akcija zaplenjena droga, uhapšeno pet osoba

U više akcija zaplenjena droga, uhapšeno pet osoba
Foto: Ilustracija | U više akcija zaplenjena droga, uhapšeno pet osoba
Tanjug

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u više odvojenih akcija, otkrili su ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane, zaplijenili oko 1.000 saksija sa zasadom, kao i više od kilograma različitih vrsta narkotika i uhapsili pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici uhapsili su M. P. (1981) nakon što su pretresom stana na Zvezdari u kojem neprijavljeno boravi pronašli oko 530 grama kokaina i vagicu za precizno mjerenje, saopštio je MUP.

U drugoj akciji, policija je na Savskom vencu otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u vještačkim uslovima, zaplijenila više saksija sa zasadom i uhapsila I. G. (1983) i S. P. (1989).

Uhapšen je i A. D. (1981) nakon što je u stanu u kojem neprijavljeno boravi na Čukarici zaplijenjeno oko 500 grama hašiša, oko 500 grama paracetamola, kao i vagica za precizno merenje.

U akciji policije, uhapšen je i A. Č. (1987) kod koga je pronađeno oko 50 grama heroina.

A. D. je određen pritvor do 30 dana, dok je ostalim osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije