Ex -Yu

Zaplijenjena 172 kilograma droge skank

Zaplijenjena 172 kilograma droge skank
Foto: N.N. | Zaplijenjena 172 kilograma droge skank

PODGORICA - Crnogorska policija presjekla je lanac krijumčarenja narkotika iz Albanije u Crnu Goru i zaplijenila oko 172 kilograma droge skank, te uhapsila dva lica.

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Uprave policije Crne Gore uhapsili su lice čiji su inicijali D.V. /36/ iz Podgorice i lice čiji su inicijali B.B. /31/ iz Subotice.

Ova lica su uhapšena u priobalnom dijelu Skadarskog jezera, kada su krenula da utovare šest džakova sa skankom u vozilo nakon što su ih iskrcala iz čamca kojim su drogu, kako se sumnja, prethodno prokrijumčarila preko jezera iz Albanije.

U saopštenju Uprave policije Crne Gore navodi se da su osumnjičeni pokušali da pobjegnu, ali da ih je policija sustigla.

Lica, droga i vozilo predati su službenicima Odsjeka za borbu protiv droge radi daljeg postupanja.

U drugoj akciji u Budvi službenici Uprave policije Crne Gore su uhapsili lice čiji su inicijali I.P. /27/ iz Budve, nakon što su u stanu koje je koristilo pronašli i oduzeli osam pakovanja marihuane ukupne težine kilogram i 730 grama.

"Sva tri osumnjičena lica će, uz krivične prijave, biti privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Materije za koje se sumnja da su skank i marihuana će biti upućene forenzičkom centru radi vještačenja", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije