Gradovi

Đaci dobojske Medicinske škole dobili novu salu, dobiće i razglas

Đaci dobojske Medicinske škole dobili novu salu, dobiće i razglas
Foto: Srna | Đaci dobojske Medicinske škole dobili novu salu, dobiće i razglas
Sanja Čakarević

DOBOJ - Nastava fizičkog vaspitanja za učenike dobojske Medicinske škole od 1. septembra će se izvoditi u novosagrađenoj sportskoj sali, najavljeno je danas nakon prijema učenika ove škole kod gradonačelnika Borisa Jerinića.

"Sala je napravljena zajedničkim sredstvima grada i Vlade Srbije.  Pokazali smo da zajednički možemo riješiti problem koji je star više od šezdeset godina", izjavio je Jerinić.

Gradonačelnik je organizovao prijem za učenike trećeg razreda koji su pobjednici regionalnog takmičenja iz predmeta demokratija i ljudska prava.

Oni su razmatrali problem populacione politike, niskog nataliteta i odlaska mladih, predložili su mjere te s Gradskom upravom dogovorili da im finansira postavljanje razglasa u školi, koji će poboljšati informisanost mladih. 

"Putem razglasa učenici će biti informisani o dešavanjima u našoj školskoj zajednici, ali i političkim pitanjima. Imamo za cilj u budućnosti bolju informisanost mladih  o političkim i društvenim dešavanjima", rekla je Ljiljana Lazić, profesorka demokratije i ljudskih prava.

Šta se zbiva na lokalnoj poličkoj sceni učenici će, osim preko razglasa, moći saznati i tokom posjete Gradskoj upravi.

"Po završetku pandemije i ukidanjem određenih mjera sa danima otvorenih vrata će vidjeti kako se procesi odvijaju i odluke donose u Gradskoj upravi", pojasnio je Jerinić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije