Gradovi

Mićić: Treba cijeniti požrtvovanost zdravstvnih radnika

Mićić: Treba cijeniti požrtvovanost zdravstvnih radnika
Foto: N.N. | Mićić: Treba cijeniti požrtvovanost zdravstvnih radnika

BIJELJINA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uputio je čestitku medicinskim radnicima povodom Svjetskog dana zdravlja i poželio im da budu uspješni u borbi protiv virusa korona i protiv svih bolesti.

"Vanredne okolnosti, poput trenutne epidemije, prilika su da se uvjerimo koliki je značaj medicinskih radnika za cijelu zajednicu, ali i da  shvatimo kolika je opasnost kojoj se izlažu da bi zaštitili stanovništvo od bolesti", navodi se u poruci gradonačelnika ljekarima, medicinskim sestrama, tehničarima i ostalima koji rade u zdravstvenom sistemu.

Uz zahvalnost medicinskim radnicima, Mićić je poželio da u svemu što rade budu uspješni, ne samo u borbi protiv virusa korona, nego i protiv svih bolesti.

"U situaciji kada opasni virus ugrožava društvo, svako od nas, po prirodi stvari, prvo misli na svoje bližnje i na sebe, a vi ste na prvoj liniji odbrane i brinete o zdravlju svih ljudi, pa tek onda o svom i zdravlju svoje porodice", naveo je on.

Gradonačelnik Bijeljine je sve sugrađane pozvao da cijene požrtvovanost i imaju razumijevanja za teškoće sa kojim se susreću medicinski radnici.

"Neka ovo bude još jedno podsjećanje da postupamo po uputstvima koja oni daju za ponašanje u epidemiji. Na taj način najbolje pomažemo i sebi da ostanemo zdravi, kao i ljekarima da se lakše izbore sa ovom opasnošću", ocijenio je Mićić.

Gradonačelnik Bijeljine je poručio da će Semberija pobijediti i u ovoj borbi protiv epidemije virusa korona.

"Do tada, budimo odgovorni – ostanimo kod kuće", naveo je Mićić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije