Gradovi

Milanovićeva tvrdi da joj je ukraden pečat iz zaključane kancelarije u Skupštini opštini

Milanovićeva tvrdi da joj je ukraden pečat iz zaključane kancelarije u Skupštini opštini
Foto: Srna | Milanovićeva tvrdi da joj je ukraden pečat iz zaključane kancelarije u Skupštini opštini

BRATUNAC - Sekretar Skupštine opštine Bratunac Ivana Milanović izjavila je da je iz ladice u njenom kancelarijskom stolu ukraden pečat Skupštine opštine, što je prijavila policiji.

Ona kaže da je ključ nestao iz zaključane kancelarije od 15 časova 17. novembra do sedam časova 18. novembra.

"Vrata kancelarije nisu obijena niti oštećena i bila su zaključana kada sam 18. novembra došla na posao, što znači da je neko imao ključ i ušao, uzeo pečat i ponovo zaključao vrata", objašnjava Milanovićeva, prenosi Srna.

Krađu pečata prijavila je policiji i kaže da je preduzela i ostale zakonom predviđene radnje, uputila je obavještenje Službenom glasniku Republike Srpske da se ukradeni pečat oglasi nevažećim kako bi se pristupilo izradi novog.

Milanovićeva, koja je i predsjednik Opštinske izborne komisije u Bratuncu, rekla je da se sutra očekuje odluka Apelacionog vijeća Suda BiH po žalbi načelnika ove opštine Srđana Rankića u vezi sa održavanjem referenduma 7. avgusta na kojem je opozvan sa dužnosti. Centralna izborna komisija BiH je 4. novembra jednoglasno prihvatila odluku o opozivu Rankića, uz konstataciju da je postupak opoziva sproveden u skladu sa zakonom i da njegov mandat prestaje danom pravosnažnosti ove odluke.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije