Gradovi

Sberbanka uručila donacije ustanovama u Kozarskoj Dubici

Sberbanka uručila donacije ustanovama u Kozarskoj Dubici
Sberbanka uručila donacije ustanovama u Kozarskoj Dubici
N.N.

KOZARSKA DUBICA - Sberbank a.d Banjaluka je nastojeći da u što većoj mjeri prepozna potrebe opštine Kozarska Dubica uručila donacije namještaja u nekoliko opštinskih ustanova.

Donacije su uručene osnovnim školama "Vuk Karadžić", "Majka Knežopoljka" i "Sveti Sava", Srednjoškolskom centru "Nikola Tesla", Policijskoj stanici Kozarska Dubica, kao i ZU Dom zdravlja Kozma i Damjan.

Prilikom uručivanja namještaja Srednjoškolskom centru "Nikola Tesla" u Kozarskoj Dubici, direktor Senada Zlokapa je izrazila zahvalnost povodom ovog gesta banke.

"Školske ustanove se nalaze u teškim materijalnim situacijama te nisu u mogućnosti da izdvoje sredstva iz godišnjeg budžeta, koja su neophodna za opremanje kabineta i zajedničkih prostorija", rekla je Zlokapa.

Donirani namještaj je iskorišten za opremanje školskih kancelarija kao i nastavničke zbornice.

"Nastavnici su oduševljeni novim, svježim ambijentom, te smo svi zajedno veoma zahvalni što nam je Sberbank izašla u susret", rekla je Zlokapa.

Dragana Udovčić, regionalni direktor regije Potkozarje Sberbanke Banjaluka, je istakla da banka uvijek nastoji da pomogne opštinama širom Srpske.

"Veoma smo srećni što možemo da pomognemo tamo gdje je pomoć najpotrebnija. Sberbank se trudi da lokalnim zajednicama izlazi u susret, te je u sklopu ovog segmenta društveno odgovornog poslovanja donesena odluka da se pomogne opštinskim organizacijama Kozarske Dubice", istakla je Udovčić.

Direktor Osnovne škole "Majka Knežopoljka" u Knežici Božana Vukić je prilikom uručivanja namještaja rekla da je namještaj iskorišten za opremanje kancelarija i školskih kabineta kao i za opremanje prostora za saradnju sa roditeljima.

"Mnogo smo zahvalni što je Sberbank odlučila da nam donira namještaj, koji nam je prijeko potreban", rekla je Vukić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije