Gradovi

U Bijeljini od petka zabrana okupljanja na javnim mjestima

U Bijeljini od petka zabrana okupljanja na javnim mjestima
Foto: N.N. | U Bijeljini od petka zabrana okupljanja na javnim mjestima

BIJELJINA - Gradski štab za vanredne situacije Bijeljine je na današnjoj sjednici, između ostalog, usvojio i tri naredbe.

Prvom od njih se zadužuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Policijska uprava Bijeljina da vrši kontrolu lica koja se pojavljuju na prostoru ispred Кvantaške pijace.

Zabranjuje se okupljanje na javnim mjestima na teritoriji grada Bijeljina i to u Gradskom parku, izletištima i vikend naseljima na području Grada Bijeljina i kod teretana na otvorenom od 3. aprila.

Kako je navedeno iz Štaba, nadzor nad sprovođenjem ove Naredbe vršiće Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Policijska uprava Bijeljina.

Štab Preporučuje trgovinskim centrima, apotekama i bankama da utorkom i petkom u periodu od 07:00 do 10:00 časova pružaju usluge isključivo licima sa navršenih 65 i više godina života, uz pridržavanje svih mjera zaštite koje se odnose na dezinfekciju, socijalno rastojanje i boravak u prostoriji do tri lica, u cilju zaštite zdravlja tih lica, a licima mlađim od 65 godina života se preporučuje da u navedenom periodu ne obavljaju kupovinu i ne obavljaju poslove u bankama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije