Gradovi

Pratite nas na Google news

Višković uručio ključeve kuće sedmočlanoj porodici Stanković u Trnovu

Višković uručio ključeve kuće sedmočlanoj porodici Stanković u Trnovu
Foto: N.N. | Višković uručio ključeve kuće sedmočlanoj porodici Stanković u Trnovu
Srna

TRNOVO - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković danas je u Trnovu sedmočlanoj porodici Stanković uručio ključeve kuće koja je kupljena sredstvima iz budžetske rezerve premijera.

Na ovaj način riješen je smještaj porodice sa petoro djece koja se prošle godine u Trnovo vratila iz Srbije.

U saradnji sa lokalnom zajednicom, za oca porodice Aleksandra Stankovića obezbijeđen je ranije i posao.

Sva djeca školskog su uzrasta i pohađaju Osnovnu školu "Sveti Sava" u Trnovu, čiju će sportsku dvoranu danas otvoriti premijer Višković. 

Otvorena fiskulturna sala u Osnovnoj školi "Sveti Sava" 

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i načelnik opštine Trnovo Dragomir Gagović danas su svečano otvorili fiskulturnu salu u Osnovnoj školi "Sveti Sava" u ovom mjestu za čiju izgradnju su 540.000 KM izdvojile vlade Srbije i Srpske.

Premijer Srpske najavio je da će Vlada ovih dana izdvojiti dodatni novac za opremanje sportske dvorane u Trnovu čime će ona u potpunosti biti spremna za početak nove školske godine.

"Ovaj objekat je nedostajao Osnovnoj školi i praktično je bilo nemoguće izvoditi nastavu fizičkog vaspitanja u zimskom periodu", rekao je Višković.

Gagović je istakao da će ovaj objekat, izgrađen sredstvima vlada Srbije i Republike Srpske, značiti puno za učenike i stanovnike Trnova.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije