Svijet

Pratite nas na Google news

Izbola ženu zbog čizama od vještačke kože

Izbola ženu zbog čizama od vještačke kože
Foto: Pixabay | Izbola ženu zbog čizama od vještačke kože
N.N.

Policija u Ohaju uhapsila je 35-godišnju ženu zbog toga što je u crkvi napala drugu ženu koja je nosila kožne čizme i izbola je nožem.

Žrtva, koja radi kao bejbisiterka u crkvi, zadobila je lakše tjelesne povrede.

Policija je saopštila da je napad bio "nasumičan" i "neisprovociran", ali mediji navode da su čizme bile razlog napada. Naime, napadačica - aktivista za prava životinja je mislila da su od prirodne kože.

Žena koja je vitlala nožem odranije je poznata policiji jer je 2012. pokušala da unajmi plaćenog ubicu da ubije osobe koje nose krzno.

(Mondo.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije