Svijet

Pratite nas na Google news

Oglasila se djevojčica koju je drugarica gurnula s mosta: Izvinjenje nije dovoljno

Oglasila se djevojčica koju je drugarica gurnula s mosta: Izvinjenje nije dovoljno
Foto: Screenshot | Oglasila se djevojčica koju je drugarica gurnula s mosta: Izvinjenje nije dovoljno
N.N.

"Mogla sam da poginem", kaže tinejdžerka Džordan Holgerson (16), nakon što ju je prijateljica gurnula s mosta u Vašingtonu.

To se dogodilo u utorak, a Džordan se u četvrtak oglasila iz bolnice. Slomljena su joj rebra i povrijeđenja pluća, a tijelo joj je prekriveno ogrebotinama.

"Mogla sam da poginem. Sreća pa se nisam onesvijestila već sam bila pri sebi u trenutku kad sam pala u vodu", ispričala je Džordan za "KOIN", te dodala da joj je neko odmah pritrčao u pomoć., nakon čega je prevezena u bolnicu.

Dženel Holgerson, majka djevojčice, rekla je da njena kćerka, osim povreda rebara i pluća, zaradila i povrede grla.

"Sretna je što nije paralizovana ili mrtva. Budna je i pri svijesti, ali u bolovima i veoma umorna. Sretni smo što će se oporaviti i neće imati trajnije povrede", rekla je majka.

Koliko će dugo Džordan ostati u bolnici, još uvijek nije poznato. Ali, od povreda će se oporavljati najmanje šest nedjelja.

"Prijateljica mi se izvinila, ali to nije dovoljno. Prijatelji ne bi smjeli da rade tako nešto", kaže Džordan.

Na snimku se vidi kako tinejdžerka stoji na ivici mosta iznad Multon slapova na rijeci Luis River u gradu Jakolt u Vašingtonu.

Na snimku se čuje kako Džordan ne želi da skoči, ali njeni prijatelji je nagovaraju, a u jednom trenutku jedna prijateljica gura tinejdžerku. Pala je u vodu s visine od 18 metara. Ženel kaže da je djevojka koja je gurnula Džordan punoljetna i da je trebalo da zna da se to ne smije, piše "Daily Mail". 

Na društvenim mrežama se s 'prijateljicom' obračunala i sestra povrijeđene tinejdžerke Kejtlin.

"Prijateljice ne guraju jedna drugu s te visine. Mora odgovarati za ovo svoje djelo kako bi naučila lekciju", napisala je Kejtlin.

Ešli Mahri, žena koja je objavila šokantan video na YouTubeu, takođe je rekla da bi djevojka koja je gurnula Džordan trebalo da završi u zatvoru.

Policija trenutno istražuje ovaj incident.

(24sata.hr)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije