Svijet

Političarka izbačena iz pozorišta zbog seksualnog skandala (VIDEO)

Političarka izbačena iz pozorišta zbog seksualnog skandala (VIDEO)
Foto: Instagram / Printscreen | Političarka izbačena iz pozorišta zbog seksualnog skandala. (VIDEO)

​Američka republikanka Loren Bobert (36) uklonjena je sa spiska govornika uoči skorašnjega skupa konzervativne hrišćanske omladine nakon što je prije desetak dana u Denveru izbačena iz pozorišne dvorane zbog seksualnog skandala.

Naime, ta desno orijentisana konzervativka, ujedno i majka četvoro djece, snimljena je kako usred predstave trlja međunožje svog partnera i uživa u tome što joj on zauzvrat miluje grudi.

Bobert se trenutno nalazi usred razvoda, a na predstavu je sa sobom povela Kvina Galagera, muškarca s kojim se prethodno zabavljala nekoliko mjeseci.

Atraktivna političarka u međuvremenu se izvinila zbog skandala koji je izazvala tokom predstave "Beetlejuice" (Bubimir), a zamjereno joj je i to što je usred izvedbe koristila e-cigarete i snimala fotografije uz korištenje blica.

Što se Kvina Galagera tiče, s kojim je nakon skandala navodno raskinula, mediji su otkrili da joj je po mnogočemu sušta suprotnost.

Tako je u članku "The Guardiana" rečeno da je Galager simpatizer demokrata, a navedeno je i to da je suvlasnik lokala u Aspenu u koji je LGBTQ+ zajednica uvijek dobrodošla, prenosi "Net".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije