Svijet

Putin: Situacija s koronom pogoršala se u nekim regionima

Putin: Situacija s koronom pogoršala se u nekim regionima
Foto: NN Arhiva | Putin: Situacija s koronom pogoršala se u nekim regionima
Tanjug

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin priznao je danas da se epidemiološka situacija, izazvana korona virusom, pogoršala u pojedinim regionima u Rusiji.

"Nažalost, prijetnja od korona virusa još nije prošla, dok se u nekim regionima dodatno pogoršala", rekao je Putin na sastanku sa poslanicima donjeg doma ruske Državne dume, prenosi TAS S.

Ruski ministar zdravlja Mihail Muraško ranije danas je rekao da je učestalost oboljevanja od korona virusa u porastu u velikoj većini ruskih regiona.

On je rekao da se porast broja slučajeva COVID-19 bilježi u 65 regiona, a da je na bolničkom liječenju ili pod nadzorom lekara 465.000 pacijenata, prenijele su RIA Novosti.

U protekla 24 sata u Rusiji je potvrđeno 17.378 novih slučajeva COVID-19, a 440 ljudi je preminulo.

Najteža situacija je u Moskvi, gdje su gradske vlasti uvele različita ograničenja, dok je u pojedinim preduzećima započela i obavezna vakcinacija.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije