Svijet

Pratite nas na Google news

Skripaljeva nećaka: Optužnica protiv Rusa moguća prevara

Skripaljeva nećaka: Optužnica protiv Rusa moguća prevara
Foto: Ilustracija | Skripaljeva nećaka: Optužnica protiv Rusa moguća prevara
Tanjug

MOSKVA - Bratanica bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja, Viktorija, upozorila je da ne bi trebalo uzimati zdravo za gotovo saopštenja britanskih vlasti.

U intervjuu za dnevni list "Izvestija", Viktorija Skripalj kaže da su navodi o dvojici ruskih državljana optuženih za trovanje Skripalja i njegove kćerke Julije moguća prevara, prenosi TASS.

Kako kaže, skeptična je da su dvojica Rusa učestvovala u napadu na Skripalja i njegovu kćerku i misli da je to pokušaj britanske premijerke Tereze Mej da se iskupi pred tamošnjim parlamentom.

"Znate, šest mjeseci je prošlo. Tačno šest mjeseci je bilo 4. septembra. Imam samo jedno pitanje: Ako su Britanci to znali, zašto nisu ranije pričali o tome", izjavila je Skripaljeva.

Smatra da je teorija britanskih istražitelja da su dvojica optuženih koristili lažne ruske pasoše sumnjiva i da su njihove slike lako mogle da se digitalno manipulišu u dokumenta.

Zbunjena je, kako kaže, što se britanske vlasti protive njenoj želji da se sastane sa Sergejom i Julijom Skripalj u Velikoj Britaniji, prenosi TASS.

Britanski tužioci optužili su juče dvojicu Rusa za trovanje nervnim agensom novičokom bivšeg ruskog dvostrukog agenta Sergeja Skripalja i njegove kćerke Julije u Solzberiju 4. marta ove godine.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije