Svijet

Pratite nas na Google news

Snažno nevrijeme u SAD, hiljade potrošača bez struje

Snažno nevrijeme u SAD, hiljade potrošača bez struje
Foto: Tanjug/AP | Snažno nevrijeme u SAD, hiljade potrošača bez struje
Tanjug

NJUJORK - Najmanje 420.000 potrošača na istoku SAD, od Južne Karoline do Mejna i Ohaja, ostalo je bez struje usljed nevremena praćenog snažnim udarima groma, a najveću štetu pretrpjela je Pensilvanija, gdje je uništeno nekoliko objekata.

U Delaveru takođe je osam kuća uništeno, a desetine su oštećene.

U predgrađima Filadelfije od jutros je bez struje više od 100.000 kuća i poslovnih objekata. Na zapadu Filadelfije, gdje je nevrijeme izazvalo poplave, klizišta i oštećenja puteva, struje nema još više objekata.

U Nju Džerziju je više od 25.000 kuća i poslovnih zgrada bilo bez struje, a usljed oluje oboreno je nekoliko stabala, prenosi AP.

Nevrijeme je izazvalo štetu, prekid u snabdijevanju električnom energijom i na Long Ajlendu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije