Svijet

Srbin se posvađao u javnoj kući u Cirihu pa pao kroz prozor i poginuo

Srbin se posvađao u javnoj kući u Cirihu pa pao kroz prozor i poginuo
Foto: Image by Gerd Altmann from Pixabay | Srbin se posvađao u javnoj kući u Cirihu pa pao kroz prozor i poginuo
N.N.

Muškarac koji je u petak ispao kroz prozor bordela u Cirihu i poginuo je Srbin (28), ali njegovo ime nije objavljeno, prenosi "Blik".

Kako je saopštila gradska policija u Cirihu, za sada nema nagovještaja o umiješanosti trećih lica i pretpostavlja se da je iječ o nesrećnom slučaju.

Nemili događaj desio se u petak u 10.45 u Heringštrase 17, u gradskoj četvrti Niderdorf. Prolaznici su ispred zgrade našli teško povrijeđenog Srbina, koga je hitna pomoć bezuspješno pokušavala da reanimira.

Sofija de Angelis (19), koja živi na drugom spratu susjedne zgrade, u stanu do sobe gdje se dogodila nesreća, kaže da je čula glasove.

"Još sam ležala u krevetu kad sam čula glasove u komšiluku. Skoro da sam sigurna da su se muškarac i žena svađali", kaže ona.

Nekoliko sekundi kasnije čula je dug vrisak i udarac. Kada je kasnije izašla na ulicu, policija je već bila stigla.

"Tek tada sam shvatila šta se desilo", kaže ona.

Sirijac Javer (27) je vidio kako je Srbin pao. On je u tom trenutku stajao na trotoaru prekoputa i telefonirao s prijateljem. Odjednom je začuo glasove i pogledao uvis.

"Neki čovjek je poslije svađe pokušavao da izađe kroz prozor. Jedna noga mu je već bila napolju. Pokušavao je da pređe na susjednu terasu, ali se okliznuo i pao unatraške na glavu", kaže Javer, koga je začudilo što je muškarac držao jastuk u ruci.

Siban (21), frizer iz komšiluka, izjavio je za "Blik" da je "čuo buku" i izašao iz radnje da provjeri šta se događa.

"Čovjek je ležao nepomično na trotoaru. Toliko sam se šokirao, da nisam mogao da se pomjerim", kaže on.

"Imao je tamnu kosu, brkove i bradicu. Krvario je iz nosa, usta i ušiju. Krv mu se slivala niz obraz... Nikad ga još nisam vidio u ovoj ulici", dodaje očevidac.

Sličan incident na istoj adresi i u istoj sobi dogodio se 2017. godine, kada je poginuo profesionalni bodibilder Sandro Hofer (32). Njegova žena je tada izjavila za "Blik" da je došao u javnu kuću da nabavi drogu.

(Blic)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije