Svijet

Umro dva dana nakon što je naslijedio 30 miliona evra

Umro dva dana nakon što je naslijedio 30 miliona evra
Foto: Pixnio | Umro dva dana nakon što je naslijedio 30 miliona evra

MINOT - ​Stiven Edvard Rajli Žunior (51) naslijedio je gotovo 30 miliona evra da bi dva dana poslije preminuo zbog trovanja antifrizom.

Za njegovo ubistvo osumnjičena je partnerka Ina Tea Kenojer (47) s kojom je planirao prekinuti odnos.

Početkom septembra Stiven se našao s advokatom kako bi naslijedio ogroman novčani iznos. Idući dan je nazvao hitnu pomoć, a bolničari su ga u njegovoj kući u Minotu u Sjevernoj Dakoti pronašli u bespomoćnom stanju. Petog septembra preminuo je u bolnici da bi se kasnije obdukcijom utvrdilo da je riječ o trovanju.

Sumnja se da je Kenojerova pokušala sebi osigurati nasljedstvo koje je pripadalo Rajliju kada je saznala da planira prekinuti vezu s njom. Ipak, kako nisu bili u braku, ona na taj iznos nije imala pravo jer Sjeverna Dakota ne priznaje to zakonski.

Nakon Rajlijeve smrti objavila je niz objava na "Facebooku" u kojima piše o svojoj nevinosti i velikoj ljubavi prema Rajliju.

Na društvenim mrežama oglasio se i njegov sin.

"Počivaj u miru, tata. Imao sam osjećaj da je to bila ona zbog načina na koji se sve odigralo, ali j**i ga, da smo se barem ranije vidjeli", napisao je i dodao da se nada da će Kenojerova dobiti kaznu koju zaslužuje.

Ona se trenutno suočava s najtežom optužbom za ubistvo u toj saveznoj državi. Prema sudskim spisima, sama se zastupa, piše "New York Post".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije