Svijet

Užas u Londonu: Djevojčica nasmrt izbodena na putu do škole

Užas u Londonu: Djevojčica nasmrt  izbodena na putu do škole
Foto: Wikipedia | Užas u Londonu: Djevojčica nasmrt izbodena na putu do škole

LONDON - Tinejdžer (17) je uhapšen nakon što je nasmrt izbo petnaestogodišnjakinju na putu do škole u Londonu.

Djevojčica je više puta izbodena u blizini tržnog centra u južnom Londonu, kada je napadač izvukao nož iz svog džepa nakon svađe oko torbe, saznaje Skaj njuz.

Policija je reagovala u roku od dva minuta i 17-godišnji mladić, za kojeg se vjeruje da je djevojčicin poznanik, uhapšen je zbog incidenta u Velsli Roudu.

Svjedoci su ispričali kako su vozač autobusa i prolaznik pokušali da spasu život djevojčici, dok su drugi jurili za napadačem.

„Pokušali smo da ga uhvatimo i mnogo ljudi je pokušalo da spasi djevojku. Bio sam tako šokiran, potresen. To je nečija ćerka“, rekao je radnik obezbjeđenja koji je prisustvovao nemilom događaju.

Djevojčica je bila učenica u školi Džon vitgift, koja je prošle nedjelje objavila da će biti zatvorena u avgustu 2025. godine.

„Duboko smo šokirani besmislenom i tragičnom smrću naše voljene i cijenjene prijateljice i učenice. Biće potrebno neko vrijeme da se zajednica pomiri sa ovom strašnom viješću, a mi ćemo ponuditi podršku našim učenicima u nastojanju da to učinimo. Iznad svega, šaljemo našu ljubav i najdublje saučešće porodici djevojke u ovom nezamislivo teškom trenutku“, naveli su iz škole u koju je djevojčica išla, prenosi CdM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije