Svijet

Završena obdukcija djevojčice pronađene u vreći na dnu okeana

Završena obdukcija djevojčice pronađene u vreći na dnu okeana
Foto: SOSDESAPARECIDOS | Završena obdukcija djevojčice pronađenr u vreći na dnu okeana
Srna

TENERIFE - Šestogodišnja djevojčica pronađena vezana u vreći za sidro u okeanu kod španskog ostrva Tenerife umrla je usljed utapanja, utvrdila je danas obdukcija, a spasioci tragaju za njenom sestrom.

Glavni osumnjičeni za nestanak šestogodišnje Olivije i jednogodišnje Ane je njihov otac Tomas G, koji je takođe nestao. On nije vratio djevojčice majci kao što je dogovoreno u aprilu.

Obdukcija je utvrdila da je Olivija umrla od plućnog edema, ili viška vode u plućima, saopštio je sud na Kanarskim ostrvima.

Spasioci sada tragaju za Anom i njenim ocem nakon što su se ekipe vratile na Tenerife zbog tehničkih problema sa vozilom.

Širom Španije organizovani su protesti zvog nestanka djevojčica.

"Cijela Španija je u šoku, iskazujemo podršku porodicama čiji je bol apsolutno nepodnošljiv i nezamisliv, odbacujemo seksističko i osvetničko nasilje, koje neki u našoj zemlji i dalje poriču", rekao je premijer Španije Pedro Sančez tokom posjete Kostariki.

Tijelo Olivije pronađeno je u četvrtak, 10. juna na dubini od 1.000 metara unutar sportske torbe, vezane za sidro, nedaleko od mjesta gdje je bio očev čamac.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije