Svijet

Završila na sudu zbog glasnih orgija

Završila na sudu zbog glasnih orgija
Foto: Maru Lombardo/Unsplash | Završila na sudu zbog glasnih orgija
N.N.

MANČESTER - Prostitutka iz Mančestera izbačena je iz svog doma i završila na sudu nakon što su se komšije požalili na njen "rad od kuće" tokom zaključavanja uzrokovanog pandemijom virusa korona.

Nikola Pari (29) imala je "glasne orgije" sa desetak muškaraca odjednom u svojoj kući u Vudhaus Parku, a dešavalo se i da su klijenti čekali na svoj red, u automobilima ispred njene kuće.

Pari je inače bila zaposlena u jednoj javnoj kući u centru Mančestera, ali od novembra 2020. do februara 2021. nije mogla da radi "na svom radnom mjestu" zbog epidemioloških mjera koje su uvedene.

Umjesto toga, poslušala je vladine savjete o radu od kuće i svoj dom pretvorila u 'Kuću greha', u kojoj su ona i druge prostitutke praktikovale glasan seks u svako doba dana uz otvorene prozore, što je razbjesnilo njihove komšije.

Slučaj je završio na sudu, a navodi se kako je Pari jednog jutra zamolila osobu iz komšiluka da se brine o njenom šestogodišnjem sinu dok se ona bavila svojim klijentima.

Policija je morala da interveniše nakon što je jedna komšinica vodila dnevnik nezakonitih susreta u kući u kojoj su se "mijenjale prostitutke", a jedan od "klijenata" obratio joj se dok je bila u svom vrtu i raspitivao se za seksualne usluge.

Tokom tih mjeseci intenzivnog rada, dogodio se i jedan incident pa je Pari viđena kako stoji na krovu svog doma s pismom upozorenja u rukama, pritom glasno vičući: "Svi ste jebeni kurvini sinovi. Ko se od vas žalio na mene? Sada imam jebeno pismo. Ko je to učinio?"

Kasnije je uhapšena zbog incidenta u kojem se skinula gola nasred ulice za vrijeme saobraćajne gužve, tvrdeći da je "morala da privuče pažnju vozača jer je bježala od klijenta zlostavljača".

Pari sada živi iznad jednog salona za masažu, a priznala je da je kriva za optužbe koje su se odnosile na neodržavanje kuće i kršenje javnog reda i mira. Istraga je započela u novembru prošle godine nakon što je Pari počela da se žali komšijama zbog nemogućnosti rada u javnoj kući zbog kovida-19.

Imala je nekoliko razgovora s predstavnikom stanara i bila je upozorena na neprimjereno ponašanje. U sudskom izvještaju se navodi da je Pari takođe imala problema s kokainom kao i da se nalazi u teškoj situaciji. Trenutno joj je dopušteno da kontaktira svog maloljetnog sina samo jednom nedjeljno po sat vremena.

Pari je priznala krivicu i posjedovanje kokaina pa mora da odradi 12-mjesečni dobrotvorni rad, koji uključuje i šestomjesečni program rehabilitacije zbog zavisnosti od droge. Kažnjena je sa 80 funti (184 KM) i mora da plati 180 funti (414 KM) sudskih troškova, piše B92.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije