Atletika

Beogradski maraton i RMC Banjaluka polumaraton potpisali Memorandum

Beogradski maraton i RMC Banjaluka polumaraton potpisali Memorandum
Foto: Ilustracija | Beogradski maraton i RMC Banjaluka polumaraton potpisali Memorandum

BEOGRAD - Direktori Beogradskog maratona i RMC Banjaluka polumaratona Dejan Nikolić i Goran Ćorić potpisali su danas u Beogradu sporazum o saradnji i partnerskom djelovanju.

Ovim sporazumom Beogradski maraton i RMC Banjaluka polumaraton i zvanično su postale partnerske trke koje će ubuduće raditi na realizaciji zajedničkih ciljeva kada je u pitanju rekreativni sport, odnosno razvoj trkačkog pokreta u regionu.

Sporazum podrazumijeva saradnju i pružanje uzajamne podrške prilikom organizacije 32. Beogradskog maratona i drugog "Vivia Run&More Weekend" festivala čiji centralni događaj je RMC Banjaluka polumaraton, te zajedničke promocije u cilju unapređenja sportskog života u Beogradu, Banjaluci i regionu i podsticanje što većeg broja trkača da putuju na trke u Beogradu i Banjaluci.

I Beogradski maraton i RMC Banjaluka polumaraton spadaju u najveće sportske događaje u regionu, koji zbog svojih vrhunskih organizacionih karakteristika, masovnosti i međunarodnog karaktera, te višegodišnjeg trajanja - predstavljaju izuzetno kvalitetnu promociju sporta, kako vrhunskog, tako i masovnog rekreativnog, ali i najbolju promociju Beograda i Banjaluke, s obzirom na publicitet koji ti događaji imaju u domaćim i međunarodnim medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije