Atletika

Čubrilović čestitao zlato Španovićevoj

Čubrilović čestitao zlato Španovićevoj
Foto: N.N. | Čubrilović čestitao zlato Španovićevoj

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas srpskoj atletičarki Ivani Španović i Atletskom savezu Srbije osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Glazgovu.

Čubrilović je, u svoje i u ime Narodne skupštine Republike Srpske, Španovićevoj čestitao za još jedan izvanredan sportski rezultat kojim je potvrdila da je vrhunski sportista koji dostojno i časno predstavlja Srbiju, na radost cijele nacije.

On je istakao da su građani Republike Srpske i ovoga puta bili uz Španovićevu i zajedno sa njom ponosno proslavili još jedan veliki uspjeh.

"Samo veliki ljudi i istinski šampioni mogu ostvariti ovako sjajan istorijski rezultat. Osvajanjem trostruke uzastupne titule evropskog šampiona u dvorani u Glazgovu još jednom ste pokazali ste da ste kraljica atletike kojom se ponosi Srbija, ali i Republika Srpska i cijeli srpski narod. Hvala Vam na tome", naveo je Čubrilović.

Srpska atletičarka Ivana Španović juče je osvojila zlatnu medalju u skoku udaljna Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu. Pobjednički skok od 6,99 metara Španovićeva je ostvarila u petoj seriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije