Atletika

Hrvatska olimpijka o koncertima Prijovićeve: Za sport tražite gratis karte, a tribine prazne

Hrvatska olimpijka o koncertima Prijovićeve: Za sport tražite gratis karte, a tribine prazne
Foto: Igor Kralj/PIXSELL | Hrvatska olimpijka o koncertima Prijovićeve: Za sport tražite gratis karte, a tribine prazne

U jednom danu rasprodan je treći koncert Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni, karte za četvrti su u prodaji, a s druge strane, rukometnu utakmicu RK Zagreba u Ligi šampiona u Areni je pratilo oko 2.000 gledatelja iako su ulaznice bile - besplatne.

"Vjerovala sam ja da će sve biti dobro sa zagrebačkom Arenom, ali ovo je stvarno čudo i ovo stvarno nisam očekivala", rekla je Aleksandra za Extra FM.

Postoji velika mogućnost da će i četvrti koncert biti rasprodan, a sve je to na društvenim mrežama prokomentisala bivša hrvatska olimpijka Ivana Brkljačić.

"U rekordnom roku pao i treći, izgleda da će i četvrti! Ne ulazim u to što slušate, ne hejtam ničiji odabir, ali dragi narode kad se organizuje sportsko takmičenje tražite besplatno akreditaciju ili ulaznicu? Tribine su nam prazne, od košarke, rukometa, odbojke, skijanja, atletike, većine čak i fudbalskih utakmica",  napisala je Ivana pa nastavila:

"Mamimo vas nagradama, bukvalno i vozače pošaljemo po vas, ali sportske nacije nigdje na tribinama? Ubijate pozivima kako se dočepati i nabaviti gratis karte, toliko volite i podržavate sport! A kad dođete, uglavnom se ne znate ponašati, odete pred cermonijal medalja, nema poštovanja, ni navijačke kulture. Za sport, kazalište, muzej i edukaciju nećete izdvojiti. U tome ja vidim problem...", dodala je ona.

Objavila je i cijene ulaznica koje se kreću od 25 do 130 evra, a interesa ne nedostaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije