Atletika

Jevtić: Odmah sam shvatila da sam namjerno gurnuta

Jevtić: Odmah sam shvatila da sam namjerno gurnuta
Foto: Facebook/Olivera Jevtić | Jevtić: Odmah sam shvatila da sam namjerno gurnuta

Srpska atletičarka Olivera Jevtić, koja je danas napadnuta tokom trke na 10 kilometara u okviru maratona u Sofiji, izjavila je da joj je odmah bilo jasno da ju je nepoznati muškarac namjerno gurnuo na startu, kao i da će sutra znati tačno kakve su posljedice njenog pada.

"Odmah mi je bilo jasno da nije u pitanju uobičajeno guranje tokom starta, već da je taj čovek namerno ovo uradio", rekla je Olivera Jevtić za ''Sportski žurnal''.

Za sada nije poznato ko je napadač, za kojim traga bugarska policija.

"Trčao je u trenerci da bi sakrio startni broj, ako ga je uopšte imao. Policija ga traži i nadam se da će ga uhvatiti. Nemam pojma šta je bilo tom čoveku. Startovali smo na 10 kilometara, dakle, praktično u rekreativnoj trci. Nisam mogla nikoga da ugrozim, nekoga ko mu je bitan. Ako ga uhvate, saznaćemo i zašto je to uradio", rekla je Jevtićeva.

Ona je posle pada ostala bez svijesti, a ima hematom na glavi kao posljedicu.

"Udarila sam glavu. Imam hematom. Pritrčali su odmah neki ljudi da mi pomognu. Oko sat vremena mi je trebalo da dođem sebi. Kuk me boli. Vratiću se odmah kući. Videću sutra kada se ohladi u kakvom sam stanju", rekla je Olivera Jevtić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije