Atletika

Pratite nas na Google news

Nezaboravno Nike React Land iskustvo na Trgu Krajine

Nezaboravno Nike React Land iskustvo na Trgu Krajine
Foto: N.N. | Nezaboravno Nike React Land iskustvo na Trgu Krajine u Banjaluci
N.N.

Nezaboravno Nike React druženje očekuje vas u subotu, 13. aprila na Trgu Krajine u Banjaluci od 15h.

Kako je do najvećeg sportskog događaja u Banjaluci ostalo nešto manje od 15 dana, sportski sponzor Go Pro RMC Banjaluka polumaratona kompanija Sport Vision i brend Nike donose trkačima mnošto aktivnosti i savjeta kako bi se što bolje pripremili za dan trke.

Prvi u nizu događaja koji očekuje sve banjalučane je nezaboravno Nike React Land iskustvo na Trgu Krajine u Banjaluci u subotu 13. aprila na Trgu Krajine od 15.00 časova.

Riječ je o React Land-u  inovativnoj, interaktivnoj igrici, koja omogućava svim učesnicima da testiraju nove React patike  i uđu u digitalni svijet, u kojem će pokazati svoju snalažljivost i spretnost.

Ne samo da će učesnici moći da osjete zabavnu stranu trčanja, nego će moći i da osvoje React model za sebe. One sa najboljim rezultatima, koji dođu na Trgu  očekuju nagrade. 

"Preskoči sve prepreke, postavi epski rezultati i postani Super React heroj", poručuju organizatori.

Ukoliko želite da se prijavite za učešće i osvojite vrijedne Nike nagrade, pošaljite svoje podatke (ime, prezime, broj telefona, e-mail adresu) na mejl reactland@sportvision.ba .

React patika je postala modni hit u 2019. na radost svih ljubitelja trčanja. Silueta koja je na tržište uvela revolucionarni React đon napravljen od posebne pjene, vratila se sa novim dizajnom i unaprijeđenim svojstvima, kako spolja, tako i iznutra.

Na prvi pogled, Odyssey React Flyknit je sličan svom prethodniku i po obliku i stilu, ali postoji i nekoliko  novih karakteristika. Novi modeli koji nose nazive "8-bit" i "Pixel" crpe inspiraciju iz živih tonova svijeta tehnike 90-ih godina i ističu se po izraženijem "Swooshu" sa strane, bijelom đonu sa sivim i roze detaljima, kao i safirnom petom. Osim vizuelnog redizajna, peta je unaprijeđena i u trkačkom smislu, što patiku čini udobnijom i prilagodljivijom podlozi.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije