Atletika

Odlični rezultati banjalučkih atletičara

Odlični rezultati banjalučkih atletičara
Foto: Atletski Klub "Banja Luka" / Facebook | Odlični rezultati banjalučkih atletičara
Nezavisne novine

Juče je na Sokocu održano prvenstvo RS za mlađe i starije cicibane/ke i mlađe juniore/ke. Atletski klub Banja luka je predstavljalo 15 takmičara koji su ostvarili odlične rezultate.

U kategoriji mlađih juniora/ki pobjede su ostvarili: Kristijan Roljić na 2000m, Teodora Mišić u skoku u vis i muška štafeta u sastavu: Aleksa Đerman, Kristijan Roljić, Gavrilo Majstorović i Dejan Grabovica.

Srebrene medalje su osvojili: Dejan Grabovica na 100m i 400m, Aleksa Đerman na 800m i Nikola Bunčić na 2000m. Bronzanu medalju su osvojili: Elena Miljatović na 100m i Gavrilo Majstorović na 400m. 

U kategoriji starijih cicibana/ki zlatnu medalju je osvojila Natalija Miljatović na 200m, a osvojila je i bronzu u skoku u dalj. Srebrene medalje su osvojili: Teodora Kosić i Vanja Markuš na 600m. Sara Gajić je osvojila bronzanu medalju na 60m.

U kategoriji mlađih cicibana/ki zlatnu medalju je osvojilaAndrea Miluša u skoku u dalj, a srebro je osvojila na 200m. Bronzanu medalju je osvojio Andrija Raljić u trci na 200m.

Od banjalučkih takmičara još su učestvovali: Marija Grubor (60m, dalj - mlađe cicibanke) i Marko Jotanović (800m - mlađi juniori).

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije