Atletika

Savez za rijetke bolesti RS: Trčite, uživajte i budite humani

Savez za rijetke bolesti RS: Trčite, uživajte i budite humani
Foto: N.N. | Savez za rijetke bolesti RS: Trčite, uživajte i budite humani

Uživajte, zabavite se i budite humani, poručili su iz Saveza za rijetke bolesti RS koji su pozvali sve potencijalne učesnike 3. "Vivia Run&More Weekend" festivala da prodaju svoje kilometare i tako pomognu nabavku prijeko potrebnih lijekova i pomagala.

"Vivia Run&More Weekend", koji može da bude odlična prilika za sve učesnike da pokažu i humanu stranu, biće održan 18. jula u Banjaluci.

Na njemu će učestvovati veliki broj trkača iz raznih zemalja i svi će moći da ponude svoje pretrčane kilometre na prodaju i tako pomognu nekome kome je to zaista potrebno.

"Prodaja kilometara funkcioniše na način da se trkač i sponzor zajedno dogovore o cijeni kilometra, a potom sponzor uplaćuje iznos na osnovu svakog kilometra koji je trkač ostvario. Sredstva se uplaćuju na račun Saveza za rijetke bolesti RS koji aktivno rade na olakšavanju i uljepšavanju života svojih članova putem nabavke prijeko potrebnih lijekova i pomagala", stoji u saopštenju ovog Saveza iz kojeg su naglasili da će rado da pomognu u potrazi za sponzorima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije