Atletika

"Vivia Run & More Weekend" od 11. do 13. maja

"Vivia Run & More Weekend" od 11. do 13. maja
Foto: N.N. | "Vivia Run & More Weekend" od 11. do 13. maja

Jedinstven festivalski koncept "Vivia Run & More Weekend", koji će u Banjaluci biti održan od 11. do 13. maja, predstavlja pravo osvježenje za ljubitelje sporta i zabave u regionu.

Prepoznatljiv sportski brend 4. Banjalučki M:tel polumaraton biće propraćen trkama, seminarima, treninzima, ali neće nedostajati ni zabave ni adrenalinskih aktivnosti. Tri dana festivalske čarolije osmišljena su za ljubitelje sportskog i rekreativnog trčanja, prave profesionalce i motivatore, ali i za one koji će uz sportske aktivnosti uživati u zabavnim sadržajima.

Sve njih "Vivia Run & More Weekend" vodi preko 21 km zelenih aleja Banjaluke do tvrđave Kastel. U okviru EDU - Coatching foruma svi će moći da nauče kako da pravilno pristupe rekreativnom sportu i zdravom načinu života uz pomoć nekih od najboljih stručnjaka i motivatora, i to kroz seminare, treninge, predavanja i panel diskusije.

Jedanaestog i dvanaestog maja biće sajam EXPO, koji dovodi proizvođače sportske opreme, sportske organizacije... Širom grada biće žurke i kulturne manifestacije, a biće i raftinga, peintbola i paraglajdinga.

Medijski pokrovitelj manifestacije su i "Nezavisne novine".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije