Fudbal

FS Portugala demantovao da je Ronaldo prijetio da će da se povuče sa SP

FS Portugala demantovao da je Ronaldo prijetio da će da se povuče sa SP
Foto: Tanjug/AP | FS Portugala demantovao da je Ronaldo prijetio da će da se povuče sa SP

Fudbalski savez Portugala (FPF) demantovao je danas da je kapiten Kristijano Ronaldo pretio da će da napusti nacionalni tim ako ne bude u startnoj postavi sa Švajcarskom u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru.

Portugalski rekord je objavio ranije danas da se Ronaldo posvađao sa selektorom Fernandom Santošom uoči duela sa Švajcarskom.

"Ronaldo je burno reagovao kada mu je selektor Portugalije Fernando Santoš saopštio da će biti na klupi za rezerve protiv Švajcarske. Ronaldo je selektoru rekao da će da se vrati u Portugalu ako ne bude u startnih 11. Međutim, kapiten se poslije nekog vremena 'ohladio' i odlučio je da ostane sa reprezentacijom", navodi se u tekstu "Rekorda".

Međutim, FPF je demantovao ove informacije.

"FPF želi da objavi da kapiten naše reprezentacije ni u jednom trenutku nije pretio da će da napusti Katar. Svaki dan koji Ronaldo provede u reprezentaciji je jedinstven po nivou posvećenosti i profesionalizma, koju demonstrira. Njegova posvećenost reprezentaciji nikada se nije dovodila u ptanje. Svoju posvećenost nacionalnom timu pokazao je i na meču sa Švajcarskom. Svi želimo da ovo SP bude najbolje koje je Portugala ikada igrala", navodi se u saopštenju FPF.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije