Fudbal

Za sve je kriv Mundijal: Legendarni fudbaler se razvodi nakon 24 dana

Za sve je kriv Mundijal: Legendarni fudbaler se razvodi nakon 24 dana
Foto: N.N. | Legendarni fudbaler se razvodi nakon 24 dana, razlog je SP

Legendarni brazilski napadač ponovo je dospio na naslovnice.

Nekada sjajni fudbaler tokom karijere, ali i nakon nje je imao brojne padove, a sada da je dodao novo poglavlje svom kontroverznom životu.

Brazilski as razvodi se samo 24 dana nakon što se prošlog mjeseca vječao sa Mikaelom Mekvito. Par, koji je imao vezu obilježenu povremenim usponima i padovima, vjenčao se prošlog novembra, ali nisu uspjeli da preprode Mundijal u Kataru. Kako javljaju brazilski mediji bivši napadač je otišao u kuću svojih prijatelja u faveli u kojoj je odrastao da gleda utakmicu između Brazila i Švajcarske, ali se kući vratio tek dva dana poslije. Prilikom ponovnog susreta sa Mihaelom  Adriano se izvinio, ali ono nije prihvaćeno. Prekinula je romansu i izbrisala sve fotografije sa Adrianom sa Instagrama ostavivši poruku:

“Boli me iznutra, ali neću ležati i patiti. Hajde da živimo”, napisala Mikaela.

Bivši fudbaler Intera, Fiorentine i Flamenga počeo je da izlazi sa Mikaelom 2015. godine, a mlada žena je u brazilskoj štampi prozvana "novom caricom". Činilo se da će se Adriano konačno skrasiti, pošto je često dijelio slike sa Mikaelom, ali njegov način života ponovo ga je koštao.

Adriano je prije dvije godine bio vjeren sa drugom ženom, sa Viktorijom Moreirom. Međutim, ni ta veza nije uspjela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije