Fudbal

Mančester siti za Gvardiola nudi novac od kojeg se zavrti u glavi

Mančester siti za Gvardiola nudi novac od kojeg se zavrti u glavi
Foto: Tanjug | Mančester siti za Gvardiolu nudi novac od kojeg se zavrti u glavi

Reprezentacija Hrvatske je u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru poražena od Argentine sa 3:0.Uprkos teškom porazu. Hrvatska je odigrala sjajan turnir a posebno se istakao mladi štoper Joško Gvardiol koji je do polufinala odigrao sjajan turni.

Defanzivac Lajpciga, kako navodi nova.rs, koji se nalazi na meti najvećih klubova svijeta i za koga se najavljuje rekordan transfer za jednog štopera, u polufinalu se sreo sa magijom Lea Mesija i vidio kako igra vjerovatno najbolji igrač ikada.

Mesi je kod trećeg gola Argentine krenuo u trk po desnoj strani i čak tri puta dobio duel protiv Gvardiola i na kraju ga je okrenuo za savršenu asistenciju Alvarezu.

Mnogi su u šali komentarisali da mu je drastično oborio cijenu, ali je jasno da to ne može da umanji njegov talenat i kvalitet i da mu je to jedno veliko iskustvo.

U trci za njegovo dovođenje uključio se i Mančester siti pored gradskog rivala Junajteda i Čelsija.

Engleski mediji pišu da se u bitku za njega uključio i Mančester siti, koji želi da vidi Gvardiola na Etihadu, a za Lajpcig su pripremili ponudu koja će ih sigurno oduševiti i biće pravo čudo ako je ne prihvate.

Naime, čelnici engleskog šampiona spremni su da plate čak 110 miliona evra sa svim bonusima za Gvardiola i uračunaju 20 odsto bonusa od sljedeće prodaje, ali bi jedna stvar posebno mogla da oduševi čelnike Lajpciga.

Navodno, Mančester siti bi već u januaru kupio Gvardiolu, ali bi ga ostavili u Lajpcigu do kraja ove sezone i on bi se priključio novom timu tek sledećeg ljeta, kada će Građani vjerovatno izvršiti neke promjene u defanzivnoj liniji, gdje već je mala gužva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije