Fudbal

Marokanac je osim na terenu i na internetu ponizio Špance

Marokanac je osim na terenu i na internetu ponizio Špance
Foto: N.N. | Marokanac je osim na terenu i na internetu ponizio Špance

Maroko je definitivno najljepša priča Mundijala u Kataru.

Afrička selekcija juče je u drami pobijedila Španiju i izborila istorijski plasman u četvrtfinalu gdje je čeka Portugal.

Osim golmana Bona koji je briljirao odbranivši tri penala Špancima, svojim nastupima u Kataru je oduševio i Sofijan Amrabat. Markonski vezista koji bi da nije bilo Bona sigurno ponio epitet igrača utakmice svom Instagram nalogu podijelio dvije vrlo kontroverzne objave na kojima se nalazi nekoliko igrača iz Španije, prenosi as.

Fudbaler Fiorentine je želio da pokaže koliko je u stvari spreman u odnosu na španske fudbalere poslije 120 minute iscrpljujuće borbe. Praktički se sam nosio sa veznom linijom “crvene furije”, prešao je preko 15 km uz sedam dobijenih duela na zemlji. Tako su se u njegovoj objavi našli Serhio Buskec, Pedri i Gavi koji su praktički bili nemoćni pred neumornim Marokancem.

Ali priča se tu ne zaustavlja. Amrabat je objavio i montažu koju je napravio jedan od njegovih fanova, a na kojoj se vidi kako sa katanom u ruci nosi Gavija, dok mu je u pozadini Pedri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije