Fudbal

Modrić potvrdio: Ostajem u reprezentaciji

Modrić potvrdio: Ostajem u reprezentaciji
Foto: Tanjug/AP | Modrić potvrdio: Ostajem u reprezentaciji

Napravili smo nešto strašno za Hrvatsku i hrvatski nogomet. Htjeli smo zlato, bili blizu. Nažalost, nismo uspjeli i žao nam je, ali na kraju možemo biti sretni i ponosni što smo napravili i kako smo odigrali ovaj turnir. Odlazimo kao pobjednici u Hrvatsku, to smo htjeli i ostvarili. Idemo se sad proveseliti i uživati u ovome što smo napravili, ovo je velika stvar, rekao je kapiten reprezentacije Hrvatske Luka Modrić za HTV.

Ostvario je velike uspjehe s klubom, a ovo mu je druga medalja s reprezentacijom.

"Naravno da je nešto posebno, medalja na drugom SP-u zaredom čini me sretnim. Sa svime što radimo kao momčad zadnjih godina narasli smo puno, što pokazuju igre i rezultati. Hrvatska nije čudo zadnjih 20 godina, nego konstanta. Ne mogu nas više gledati kao dark horse, nego kao velesilu u nogometu!", rekao je Modrić.

Kako je rekao, dolaze i mladi.

"Zadnjih godina pokazali su kakvu kvalitetu imaju, donijeli su novu energiju i kvalitetu, stvarno je budućnost hrvatskog nogometa svijetla. Sigurno će im ovaj turnir pomoći da još narastu kao ljudi i igrači. Neki su prvi put tu i već su osvojili medalju. Meni i nekima trebalo je jako puno, meni 12 godina. Prošao sam sve i svašta, to je stvarno nešto posebno. Trebaju cijeniti ovo i da im bude putokaz kako dalje", dodao je Modrić

Na pitanje hoće li igrati Ligu nacija, Modrić je odgovorio: 

"To je plan. Kad smo već došli do finala, bio sam u svemu tome, bilo bi bezveze da ne odradim Ligu nacija pa ćemo nakon toga vidjeti kako dalje. Ali definitivno želim ostati za Ligu nacija".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije