Fudbal

Nema novca za alimentaciju, ali ima da putuje u Katar

Nema novca za alimentaciju, ali ima da putuje u Katar
Foto: Facebook / Mladen Grdović | Nema za alimentaciju, ali ima da putuje u Katar

Iako je nedavno kukao na tešku finansijsku situaciju hrvatski pjevač Mladen Grdović koji je pjevao na dočeku "vatrenima" kada su bili srebreni u Rusiji otputovao je u Katar gdje će gledati polufinalni meč Hrvatska - Argentina.

Grdović je na svom Facebook profilu objavio fotografiju sa aerodroma.

"Na putu za Qatar! Idemo do kraja! Ajmo Vatreni!!!!" napisao je uz fotografiju na kojoj pozira s Nikom Kranjčarom, Džoom Šimunićem i drugima.

Na fotografiji Grdović nosi dres Luke Modrića, a čini se da je raspoloženje na visokom nivou, naveo je pjevač.

Bez obzira što je Grdović prema pisanju hrvatskih medija u teškoj finansijskoj situaciji, to ga nije spriječilo da se zaputi u Katar.

Podsjećamo, Opštinski sud u Zadru presudio je nedavno u korist pjevača Grdovića, koji je tužio vlastitu kćerku zbog previsoke alimentacije koju joj mjesečno plaća.

Zadarski sud prihvatio je sve argumente šezdesetčetvorogodišnjeg Grdovića, prije svega smanjenu zaradu, narušeno zdravstveno stanje i kćerkino zaposlenje pa je alimentaciju, odnosno uzdržavanje kćerke smanjio s dosadašnjih 3.750 kuna na 1.000 kuna mjesečno, objavila je nedavno Slobodna Dalmacija.

Nakon što se Hrvatska plasirala u polufinale Mundijala regionalni avio-portali su objavili da će cijena povratne karte iz Katara za Zagreb koštati 2.066 evra u ekonomskoj klasi i 6.400 evra u biznis klasi.

Osim Grdovića, armija hrvatskih navijača u crveno-bijelim kockicama rano jutros sa aerodroma Franjo Tuđman krenula je prema Kataru, a pored navijača, mogle su se vidjeti i neke poznate face poput Nike Kranjčara, Džoa Šimunića i Nike Pulića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije