Fudbal

"Nezavisne " i "Volcanobet BA" poklanjaju: Lopta sa simbolima Svjetskog prvenstva može biti vaša

"Nezavisne " i "Volcanobet BA" poklanjaju: Lopta sa simbolima Svjetskog prvenstva može biti vaša
Foto: N.N. | "Nezavisne " i "Volcanobet BA" poklanjaju: Lopta sa simbolima Svjetskog prvenstva može biti vaša

Fudbalska groznica posljednjih mjesec dana trese cijeli svijet, a finale najveće sportske smotre se očekuje za sedam dana.

"Nezavisne novine" i "Volcanobet BA" razumiju povezanost navijača, ali i svih ljubitelja fudbala sa simbolima najvećeg sportskog događaja na svijetu te su ovom prilikom odlučili svojim čitaocima na Instagram profilu podijeliti 10 Volcanobet lopti.

Sve što je potrebno da uradite jeste da: Odete na Instagram nalog "Nezavisnih novina" (što možete učiniti klikom na link OVDJE) Zapratite @nezavisnenovine i @volcanobet.ba, tagujete jednog prijatelja (možete postaviti više komentara ukoliko tagujete različite prijatelje). Podijelite ovaj post na svoj Story i tagujte oba profila.

Igramo se sve do 16. decembra, a najsrećniji dobitnici, koje ćemo izabrati putem random pickera, finalnu utakmicu će moći da dočekaju s loptom u rukama.

Inače, ono što je zanimljivo jeste da se svako izdanje FIFA Svjetskog prvenstva igra sa jedinstvenom fudbalskom loptom. Ona uvijek ima drugačiji naziv, poseban dizajn i šaru boja, koji su obično povezani sa zemljom domaćinom i nekim istorijskim i kulturnim kontekstom.

Tako je i ove godine, sa FIFA 2022 i loptom koja je nazvana Al Rihla, što na arapskom znači - putovanje. Kao jedan od najpoznatijih proizvođača sportske opreme, "Adidas" već 14. put zaredom kreira loptu za Svjetsko prvenstvo te, kako tvrde iz ove kompanije, to će biti najbrža lopta u istoriji. Al Rihla će letjeti kroz vazduh brže nego ijedna lopta do sada.

Iako možda mnogi neće imati priliku da dođu do originalne lopte sa Svjetskog prvenstva, "Nezavisne novine" i "Volcanobet" su se pobrinuli da onim najsrećnijima ostane Volcanobet lopta kao podsjetnik na jedno od zasigurno najzanimljivijih svjetskih prvenstava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije