Fudbal

Salah: Ok mi je ako vas neko prvo rasplače, a potom nasmije

Salah: Ok mi je ako vas neko prvo rasplače, a potom nasmije
Foto: N.N. | Salah: Ok mi je ako vas neko prvo rasplače, a potom nasmije

Mohamed Salah, reprezentativac Egipta, rekao je da mu je u redu ako vas igrač prvo rasplače, a potom nasmije, na pitanje o Serhiju Ramosu i finalu Lige šampiona.

Egipćanin je u velikom finalu povrijedio rame, nakon što je u duelu sa Ramosom pao na travu.

"Moj komentar je da je u redu ako vas neko prvo rasplače, a potom nasmije", rekao je Salah za "Marcu", na izjavu Serhija Ramosa da je Salah njega prvi uhvatio za ruku.

Ramos je poslije toga poslao poruku Salahu da vidi da li je dobro, ali prema riječima igrača Liverpula nikada mu nije napisao da je sve u redu.

Na pitanje da li je to najteži trenutak u njegovoj karijeri, Salah kaže sljedeće:

"Da, bio je. Kada sam pao na teren imao sam pomiješana osjećanja. Prvo sam mislio o tome da neću moći da nastavim meč, a potom mi se u glavi pojavilo da možda i propuštam Mundijal. To su bile užasne misli".

Salah će biti spreman za Mundijal u Rusiji, međutim najvjerovatnije propustiće prvi meč meč, dok bi trebalo da bude spreman za ostala dva.

"Ovo je prvi put za 28 godina da smo otišli na Mundijal. To nije normalno jer smo bili šampioni Afrike 2006, 2008. i 2010. godine... Normalno je da šampion kontinenta igra na SP", kaže Salah.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije